Tel.: 09/277 89 53
Wij laten al uw deuren vlot openen en sluiten.

Binnendeuren op maat kan u verkrijgen bij onze firma in Gent.

De zoektocht naar een mooi passende binnendeur bij uw interieur begint bij ons. Wij werken samen met een bedrijf waar u in de toonzaal alle mogelijke motieven van deuren zal vinden. Ontdekt u deuren die u wil hebben dan komen wij deze binnendeuren op maat plaatsen vanuit onze firma in Gent. Hebt u elders de juiste deuren gevonden. Geen enkel probleem, als deze deuren geleverd zijn dan zorgen wij voor een vlotte plaatsing.

Bent u toe aan nieuwe deuren voor een verbouwing, bent u uw nieuwbouw aan het afwerken of wil u na enkele jaren gewoon eens veranderen van deuren, denk dan zonder twijfelen aan onze schrijnwerkerij. Wij helpen u mee in uw zoektocht via onze partners om een doordachte keuze te maken. Nadien verzorgen wij de plaatsing op maat van de binnendeuren. Wij doen dit als bedrijf in Gent aan een betaalbare prijs met een totale afwerking zoals passende deurlijsten, scharnieren en deurklinken. Hoe de opening van het deurgat er ook voorstaat met onze ervaring brengen wij de deuren op maat.

Als het nodig is plaatsen wij ook buitenschrijnwerk. Dit kan gaan om deuren en vensters voor uw voor- of achtergevel. Hierbij bieden wij de mogelijkheden om uw deuren te laten plaatsen uit hout maar ook buitenschrijnwerk uit aluminium of PVC plaatsen wij volgens de regels van de kunst.

Binnendeuren en buitenschrijnwerk geplaatst voor een jarenlang gebruik:

  • deuren worden op maat geplaatst
  • volledige afwerking
  • buitenschrijnwerk ook in aluminium en PVC

Geniet binnen de kortste keren van uw binnendeuren door ons nu te contacteren.

Contacteer ons!09/277 89 53