Tel.: 09/277 89 53
Alle Gyproc plaatsen wij voor een kwalitatieve afwerking.

Laat uw Gyprocwerken in omgeving Gent aan ons over om het te plaatsen volgens het boekje.

Naast alle houtwerken leveren wij nauwkeurige Gyprocwerken af. Vanuit Gent nemen wij alle werken om Gyproc te plaatsen aan zodat u kan genieten van het ideale resultaat. Wanneer u aan het verbouwen bent, grijpt u misschien makkelijk naar Gyproc voor een totale afwerking. Om dit uit te voeren, mag u zeker een beroep doen op onze vakkennis. Ook als u een nieuwbouw wil aankleden met Gyproc dan nemen wij dit werk graag van u over.

Met de Gyprocwerken zijn wij met ons bedrijf in Gent in staat om totaalprojecten aan te nemen in uw huis. Als u bijvoorbeeld de zolderkamer wenst om te toveren tot een extra slaapkamer of speelruimte voor de kinderen dan beschikken wij over alle troeven om deze wens te laten uitkomen. Wij brengen de Gyproc aan zodat u over kaarsrechte muren beschikt. Het uitplakken en aansmeren van de platen kan ook via ons verlopen al doen wij hiervoor een beroep op een vaste partner.

Na het plaatsen van de Gyproc is het voor u een optie dat wij verder werken door het leggen van laminaat of parket. De kamer zetten wij vervolgens helemaal in het nieuw met op maat gemaakt binnenschrijnwerk zoals binnendeuren, ingebouwde kasten of leuke meubels. Op die manier geven wij al uw kamers een facelift aan betaalbare prijs. Moeten er tot slot valse plafonds gestoken worden in Gyproc of hout, ook dat mag u aan ons overlaten.

Gyprocwerken voor een prachtig resultaat:

  • voor alle kamers
  • tot lijnrechte muren
  • voor valse plafonds
  • totaalprojecten

Laat de Gyproc stralen in uw woning en laat het plaatsen door ons.

Neem vandaag nog contact met ons op!

Contacteer ons!09/277 89 53