Tel.: 09/277 89 53
Gebruik iedere ruimte in huis en laat ons uw kasten maken.

Inbouwkasten op maat voor ieders verlangen vanuit Gent.

Kies voor praktische kasten als u in een kamer of de garage extra bergruimte wil creëren. Het is aan te raden om voor een kast te gaan die de beschikbare plaats zo perfect mogelijk opvult. Tegelijkertijd moet de kast ook makkelijk in gebruik zijn en moet u alle spullen die u voor ogen hebt er op een geordende manier in kwijt. Al deze troeven voor inbouwkasten op maat hebben wij voor u in petto met ons bedrijf in Gent.

De voorbeelden waar wij inbouwkasten voor kunnen maken zijn ontelbaar. Hebt u een voorstel om een kast te voorzien, toon het ons en wij zorgen er meteen voor. Hebt u plaats op overschot in uw garage, wil u extra kasten op de speelkamer van de kinderen of kan de berging praktisch ingericht worden met kasten die ruimte creëren? Doe een beroep op onze ervaring en u zal versteld staan van de mogelijkheden die wij u voorleggen.

In de ruime omgeving van Gent komen wij naar u toe voor de nodige opmetingen om inbouwkasten op maat te maken. Wij bezorgen u een gratis offerte met een scherpe prijs. Zo voorzien wij een feilloze afwerking en een plaatsing in onze werken. Wenst u nog andere kasten, keukens, dressings of houtmeubels, vraag het dan meteen aan ons. Wij bieden u een pasklare oplossing.

Kasten en een service met vele voordelen:

  • alles zelf gemaakt op maat
  • wij geven u alle informatie
  • voor iedere kamer
  • stipt en klantvriendelijk

Leg ons uw plan voor inbouwkasten voor en wij zullen ze zonder probleem maken.

Contacteer ons vandaag nog voor bijkomende informatie. Wij staan u graag bij met ons deskundig advies.

Contacteer ons!09/277 89 53