Tel.: 09/277 89 53
Voor egale laminaat met het effect van een dansvloer.

Laminaat laten leggen in de omgeving Gent doen wij met plezier.

Als houtspecialist met ervaring leggen wij uiteraard ook vloerbekleding uit verschillende houtsoorten. Wanneer u kiest om laminaat te laten leggen dan komen wij professioneel uw materiaal plaatsen vanuit onze hoofdzetel in Gent. Naast alle soorten van laminaat leggen wij ook uw parket met een prachtig resultaat tot gevolg.

Met een persoonlijke service begeleiden wij u eventueel bij de keuze van uw laminaat of parket. Wij werken samen met een partner waar u een keuze kan gaan maken uit een brede waaier aan modellen. Natuurlijk mag u bij andere adressen uw laminaat of parket gaan kopen. Maar ook dan hebt u aan ons de ideale aannemer voor het plaatsen van de vloerbekleding. Wij bezorgen u een gratis prijsofferte en na het sluiten van een overeenkomst voeren wij de werken volgens de afgesproken planning uit.

Het maakt niet uit waar u de laminaat wil laten leggen. In de brede omgeving van Gent plaatsen wij al uw laminaat over de volledige oppervlakte van uw woning, alleen in de slaapkamer, in het bureau of op de kinderkamer. Steeds streven wij naar een egale plaatsing met correcte afwerking zoals het aanbrengen van de plinten. Ook voor het plaatsen van parketvloeren geldt deze service. Wenst u daarbij nog een op maat gemaakte kast die mooi past bij uw nieuwe vloer. Het kan allemaal in één moeite gebeuren.

Laminaat en parket leggen wij overal u het wil:

  • begeleiding in de materiaalkeuze
  • een egale plaatsing
  • correcte afwerking
  • gratis prijsofferte

Bel ons nu voor het laten plaatsen van laminaat of parket voor vele jaren plezier aan de voeten.

Contacteer ons!09/277 89 53