Tel.: 09/277 89 53
Benut alle ruimte zo goed mogelijk met de ideale kasten.

Maatkasten in de regio Gent bestelt u zonder spijt bij ons.

Het is een grote troef om te kunnen beschikken over kasten die alle ruimte perfect gebruiken en die heel functioneel zijn voor dagelijks gebruik. Om dit te verkrijgen, kan u met binnenschrijnwerkerij KVDV uit Gent best een vakman aanstellen. Wij zijn gespecialiseerd in het maken van maatkasten voor alle kamers en in de meest uiteenlopende stijlen. In ons atelier vervaardigen wij alle kasten tot in de puntjes van uw wensen.

Voor alle kasten op maat bent u bij ons aan het juiste adres. Wij maken bijvoorbeeld uw kasten voor keukens, badkamers, slaapkamers en garages. U mag ons uw plan tonen zodat wij de juiste opmetingen kunnen doen. Hebt u nog bepaalde vragen over het uitwerken van kasten, stel ze ons gerust. Met onze ervaring denken wij mee tot we het ideale resultaat voor u hebben. Naast kasten voor uw keukens gaan wij graag voor u totaalprojecten aan zoals het maken van een volledige uitgeruste keuken of keukeneiland op maat. U beschikt na ons werk meteen over alle faciliteiten.

Wij kunnen als bedrijf uit Gent trouwens uw maatkasten zo ontwerpen en uitwerken dat ze schitterend bij uw huidig interieur passen. Dit is bijvoorbeeld mooi meegenomen als u ons vraagt om uw televisiekast te maken. Bij elk project staan wij voor een stipte levering en een fijne afwerking. Ook het plaatsen van uw kasten doen wij voor u.

Ga voor onze vlotte service en vakwerk:

  • maatkasten voor alle ruimten
  • plaatsen van de kasten
  • kwaliteitsvolle afwerking
  • meer dan vijftien jaar ervaring

Contacteer ons vandaag nog en vraag uw gratis offerte en laat u overtuigen om uw maatkasten bij ons te laten vervaardigen.

Contacteer ons!09/277 89 53